Jak przygotować tematyczny słodki stół

Tak jak wesele, tak i słodki stół może być tematyczny. Zwykle powinien pasować do wesela charakterem albo kolorem, jednak kluczem w przygotowaniu aranżacji słodkości są dekoracje.

Od czego zacząć?
Od znalezienia dobrego wykonawcy. Coraz więcej cukierników i  firm cukierniczych ma w swojej ofercie słodkie stoły, jednak tak jak ważny jest smak, ważne jest wykonanie słodkości. Rozwijający się trend candy barów wyłowił bardzo ciekawe aranżacje słodkości na rynku i widać, że kluczem do otwarcia są dekoracje i pomysł.

Czasem niewiele trzeba, by zrobić coś ciekawego. Tym razem postawiliśmy na kolory: fiolet i turkus i na nutę boho. Trochę hippisowsko w naturalnym klimacie, w ciekawej aranżacji.
Zapraszamy.

Tekst i aranżacja słodkich stołów: www.slodkiestoly.pl

 

Zdjęcia - Atelier Pryzmat

Oceń ten artykuł
(2 głosów)

Skomentuj