MENU WALENTYNKOWE
Przystawka dla Niej:
przegrzebki 2 szt./chlebek krystaliczny/ mus z figi/ karmelizowany lotos
Przystawka dla Niego:
marynowane płatki wołowiny/czerwona kapusta z tymiankiem/ kiszony shimeij
Zupa Bouillabaisse
Kalmary/omułki/ryby/krewetki
Danie główne dla Niej:
pieczona makrela/mus z fenkuła/tarta z karmelizowaną szalotką
Danie główne dla Niego:
polędwica Wellington z królika/lubczyk/ mus z selera/marchew w przyprawie dukkah/demi glace z porzeczką
Deser:
czekolada na 4 sposoby: areo/mrożona/suszona/lody/puder z truskawek
Rezerwacje:
12 252 70 10
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.