Różowe słodkości. Różowy kolor w muffinach i ciastach ślubnych.

Kiedy świat mody  i światowych wybiegów na wiosnę tego roku wyróżnił kolor różowy, Panny Młode przyklasnęły z radością. Dlaczego? A dlatego, że różowe dekoracje, dodatki i bukiety ślubne są najczęściej wybierane przez przyszłe Panny Młode.

Różowy dodatkowo ma tyle barw, że każdy znajdzie w nim swój ulubiony odcień.


Różowy ''cukierkowy'', słodki  do niedawna był najczęściej wybierany również i w tortach ślubnych czy muffinach. Teraz jego następcami powoli staje się fuksja albo blady, świeży róż.


W tym roku też nie widać  takiej ilości chętnych na cieniowania ombre a szkoda - efekt niebanalny i bardzo ciekawy.  Za to masę par w tym roku wybiera zestaw: pastelowy róż w towarzystwie mięty lub turkusu.
A Wy co wybraliście?


Specjalista portalu abcslubu.pl - Urszula Stępniak, Słodki Muffin
www.slodkimuffin.pl

Oceń ten artykuł
(1 głos)

Skomentuj